Automate your Marketing
with Womplify




 
Haizal's FotoPage

By: Haizal Ramley

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jul-2007 05:17 Email | Share | | Bookmark
My 26th Birthday...@ Pizza Hut, Jusco Tmn U Skudai

 
Dahaga..
Fuhh..
View all 12 photos...
Birthday aku yg ke 26.. best friend aku Pudin n tunang dia celebrate lepas blk keje jumaat lepas. seronok sgt walaupun kitorg bertiga je. thanks Din n Ida...korg la the best.


Monday, 28-May-2007 08:29 Email | Share | | Bookmark
Truck on FIRE!!!

 
 
 
View all 10 photos...
This happened earlier this morning 1.45 a.m. at KM47.2 North-South Highway Southbound (near Sedenak exit). Was on my way back from Alor Gajah, Melaka for a program. The truck was catching fire fast. Stopped by to snap some photos. It turned out the truck was transporting flowers from Cameron Highland to JB. Tire was jammed, causing it to overheat. Driver tried to cool tires down by pouring water. Unfortunately it was too hot that fire started to erupt. Not long after fire spread to the whole back compartment. You can see what's left of it after fire brigade managed to control the fire.


Tuesday, 27-Mar-2007 08:59 Email | Share | | Bookmark
Bas langgar plaza tol Juru

 
 
 
View all 11 photos...
bg korang yg jumpa aku masa wedding cicak ari tu mungkin dh tau citer. bg yg belum, ni la aku nk cerita. aku balik ke Penang pd 17 Mac utk wedding Cicak n Dzul dgn bas, sebab CNY aku dh drive blk Penang. nk jd cerita, tgh aku nyenyak tido tetiba aku terjaga sebab terasa impak pelanggaran dan juga bunyi budak menangis. benda pertama terlintas kt kepala, "ya Allah...aku langgar orang!!" lepas tu bru aku tsedar rupanya aku penumpang bas...alhamdulillah. bila ko dh lama x naik bas tu la jdnye..kurang sedar (mamai). kaget aku sebentar.

bila aku dh tenang sikit, aku perasan yg kitorg kt plaza tol. tp aku x sure tol mana. jd bila dh pasti bas xkan gerak dah, aku angkat beg dgn kamera aku turun bawah. bru aku nmpk kesan pelanggaran bas ni. aku check ni tol mana...rupanya tol Juru. dh dekat sgt dgn tempat bisnes famili aku Perai. so aku call abah aku mintak amik kt tol sebab bas aku accident. sementara tunggu, aku angkat kamera terus snap gamba. spt biasa, org akan ingat aku reporter dr press. bila diorg tanya aku dr mana, dgn selamba aku jawab,

"saya dari dalam bas ni...salah sorang penumpang...haha," pastu rupanya ada sorg member sekolah lama aku keje situ. duduk berbual jap sementara tunggu abah aku. ikut cerita yg x tido, bas ni brek x makan. so utk selamatkn semua org, driver bas dh drop gear bila nk smpi ke plaza tol utk slowkan bas. then dia cilok dr lane paling kiri (biasa bas amik lane kiri) utk elak semua kenderaan lain smpi la ke lane SmartTag (psl lane ni plg jarang ada kenderaan) then dgn skillful nye, dia langgar plaza tol dgn sebelah kiri bas. klu head on collision parah drebar. kira cekap juga la drebar, dpt buat gitu. so xde sapa yg cedera. budak tu je lah terhantuk kepala sikit.

lepas abah aku smpi, aku chow blk jumpa mak aku berbual jap. pastu aku blk umah mandi n siap2 pegi kenduri Cicak...as if nothing happened. ye la aku xde trauma pun. lepas kenduri Cicak, pegi la pulak kenduri Dzul kt Penang.

ni la gamba2 bas accident yg sempat aku amik.


Wednesday, 21-Mar-2007 04:22 Email | Share | | Bookmark
Wedding Tg Azrul di Kepala Batas & Wedding Dzulfadzlee di Penang

 
 
 
View all 22 photos...
17 Mac 2007, 2 org kawan kita di Penang melangsungkan perkahwinan. Majlisnya alhamdulillah meriah. Ada kawan2 kita yg berkelapangan menghadiri majlis tersebut. Ni gamba utk tatapan korg yg x dpt hadir. Comel sungguh kedua2 pasangan pengantin hari tu. So enjoy...


Thursday, 1-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
My niece Amylia's wedding reception

 
Antara hantaran
Direnjis renjis
View all 23 photos...
Weddingnye bulan Disember lepas, tp ni baru nk upload. Byk pulak keje menimbun-nimbun, plus kepala tgh tak berapa center. Sorry ek... So ni la gamba anak buah kesayangan aku kahwin kt Ipoh. Cantik pelamin dia, baju pengantin pun cantik. Sapa amik gamba ni? Paklang dia la...Aku...hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net